yalcin akagac 

kapat
  1. genç ve başarılı jokey. pek çok öenmli koşuda başarısı bulunan yalçın akağaç 2001 yılında gazi kosusunu kazanmıştı.
    #779200 (grand ekinoks, 27.10.2006 05:18)
  2. grand ekinoks ile kazanmıştı 2001 gazi koşusunu. hey gidi günler hey. benden önceki yorumda bulunan ismini o muhteşem attan almış. tıpkı benim özgünhandan aldığım gibi. artık bu 2 dev grand ekinoks ve özgünhan gibi isimler yok maalesef. sabırlı bile grand ekinoks ve özgünhanın yarattığı etkiyi yaratamıyor. yalçın akağaç ise daha sonra grand ekinoksa 2.3 defa daha binip bu muhteşem safkanı halis karataşa bıraktı.
    #2633747 (ozgunhan, 26.11.2007 23:03)
  3. uzun süren sakatlığından kurtulup yeniden sahalara dönen jokey. istanbul kış sezonunda en fazla yarış kazanan jokeyler sıralamasında ilk sırada, dönüşü gayet iyi oldu.
    #2996295 (grand ekinoks, 13.02.2008 05:37)

© 2008 - uludağ sözlük

yalcin akagac başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yalcin akagac ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalcin akagac nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kerkilmek » sle7in » wilt chamberlain » bozo23 » turkiye de her sene yapilan asfalt calismalari » yani » insanlarin katira evrimlesmesi » yaran nickler » adi lazim degil » tehanu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci