yalazayi eline vermek 

kapat
  1. afedersiniz penisi ele oturtmak anlamındadır.
    her türlü zafer anında kullanılabilir.
    misal:
    - olm we11 de bizim kamilin eline verdim yalazayı ağlayarak gitti.
    veya
    - la bunlar gelmiş 3 kişi, biz 2 kişi verdik yalazayı ellerine.
    gibi...
    #3006117 (nebkheperouri, 15.02.2008 03:41 ~ 03:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalazayi eline vermek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalazayi eline vermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalazayi eline vermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalazayi eline vermek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» imkani dahilinde isletmeyi somuren calisan » henrik nielsen » fuck buddy tarafindan terk edilmek » fenerliyim ama tedavi goruyorum » nuri pakdil » yalnizlik » hastayken burundan gelen islik sesi » uyan alim » idmanli » sefer tasi harekati » glasyolojist » dogan medya grubu nun 300 kisiyi isten cikartmasi » why or why not » dessembrae » muhabbetin agzina sictin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » keske stadyumda da spiker konussa » galatasaray in ezeli rakibi » enes kanter » 0532 » vatan » bana niye selam vermedin diyen insan » taygun erdem » the hurt locker » tematik » bana erkekligini kanitlama kadinligimi hissettir » vakit tamam » ilter turkmen » methismeni politia » nasil zor simdi » ekspres