yalavuz 

kapat
  1. yalniz kelimesinin bir yerel ağız kullanımıdır.
    #3882194 (irfy, 28.08.2008 13:50)
  2. babaannem ve sülalenin yaşlıları hala kullanır. kars'lı olmam nedeniyle hala duymakta olduğum söz. nedense hoşuma da gider.
    #3882561 (balabey, 28.08.2008 15:36)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalavuz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalavuz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalavuz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalavuz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» biran » mardin » obama nin atalari turk asilli » zor gunlerden geciyoruz » beyin gocu » erkegi bozan seyler » arka siradakiler » kizlara deger vermek » ruya gorurken ruyada oldugunu anlamak » we the living » bana erkekligini kanitlama kadinligimi hissettir » ulvi guveneroglu » ben bu yaziyi sana yazdim » bisiklete tecavuz eden adam » tarihteki unutulmaz ayarlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » radyo sol » superman vs he man » sezen sarkilarinin icine zican sarkicilar » easy » ata demirer » klug » the notebook » ekskavator » collateral » kriz vurunca issiz kalmak » uzun esek oynayan kizlar » altkitap oyku odulu 2008 » apartman sakinlerin aslinda sakin olmamasi » altinoluk » terorist de insandir