yalansan yalani severim 

kapat
  1. psikopatlıkta son nokta. herseyin yalan oldugu, yalanlar üzerine hayatlarımızı kurduğumuzu kabul ettiğimiz bi gün, o kişinin bi yalanına dünyanın bütün gerceklerini feda edebilecegimizi anladığımız gün sarfedilecek sözdür. hatta zulumsuz, yalansız bir dünyada yasamanın ne kadar sıkıcı oldugunu düşünüp o kişiyi haklı bile görürüz. bu aptallıgın adına ask mı diyorlar?

seni seviyorum dediğin zaman yalan söylemiş olsan bile bu sözü dünyanın bütün gerçeklerine değişmeye hazırım. sen söylediğin yalanlarla varsan ben bütün gerçekleri senin bir tek yalanına feda edebilirim.. {ümit yaşar oğuzcan}
    #759657 (shinobi, 21.10.2006 04:22)
  2. düşerken son bir kez yalana
    benimsin benim
    yalansan yalanı severim
    (bkz: elimde değil)

(bkz: http://www.utkucakir.com)
    #879930 (peter pan, 19.11.2006 12:24)
  3. "gitme, gitme ne olur
    ititrazlar elimde değil.."

vega' nın müslüm gürses' le beraber söylemesini istediğim şarkı. arabeskten zerre haz etmem ama "yalansan yalanı severim elimde değil" kısmı tam müslümlük.

neyse bu kısmı bir kenara dinlemeyenlerin kesinlikle dinlemesi gereken şarkı. haykırış.
    #4031513 (butafor, 01.10.2008 21:10)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalansan yalani severim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalansan yalani severim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalansan yalani severim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalansan yalani severim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» erkence » ustad » 1908 » sebepsiz icilmez » karl marx and spencer » esat korkmaz » cenabet entry girmek » kurt degil kurdistan dusmani olmak » sol framenin gulu » yemekteyiz » bilgisayariyla konusan insan » call me » hayalet gise » sen yoksun diye » webcam acan kizin cirkin cikmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » karl malone » arkadasi kizlarin ustune itelemek » braveheart » hatun yazarlara saldiran yazarlar » kopekleme » panta rhei » yeni dogmus bebege babasina benzemiyor demek » mahalle bakkalina acik mektup » kac kisiyiz biz » tracy chapman » malum olmak » kuresel kriz » kaka » ibadet kulfet degil nimettir » ali guncar