yalansan yalani severim elimde degil 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yalansan yalani severim
  2. elimde 2 konser bileti var yalani
  3. elimde degil
  4. ayrintilara takilmak istemem ama elimde degil
  5. elimde degil hala seviyorum diyen insan
  6. ben bayraklari degil insanlari severim
  7. kendi entry m degil mi severim de silerim de
  8. bir elimde inter bir elimde net hadi sen devam et
  9. ben bedene degil ruha bakarim yalani
  10. bir elimde cimbiz bir elimde ayna

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalansan yalani severim elimde degil başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalansan yalani severim elimde degil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalansan yalani severim elimde degil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalansan yalani severim elimde degil. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tematik mode » esegin sikine kelebek konmasi » issiz adam » 25 agustos 2000 » geldiler » akp yuzde 54 1 chp yuzde 18 9 » roma » streng » soverek ayrilanlar » hasta olmus sevgiliye yapilabilecekler » kiz arkadasiyla konusan erkege pandik atmak » ibne kelimesini kullanan reroro zihniyet » saw 5 » kimse bilmez » 11 mayis 2005 galatasaray fenerbahce maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » iskender alin » utanc dolu turk vatandasi » son ada » nil burak » oy vermeye eli yanasmayan yazar » moderasyonun espri anlayisi » erkek kokusu » hanimaga » pain of salvation » tahsildaroglu peyniri » cep telefonu rehberinde 6 kisi olan kisi » sozluk yazari olunca hede hodo ikilemesine tapmak » can kurtaran » sevgili de olsa insan hayvandir » personel servisinde uyuyan adam