yalanlarini seveyim 

kapat
  1. yalan söyleyen kişi, kurum ya da kuruluşun yalanına inanılmaması durumda sarf edilen söz öbeği.. * özenle sansürlenmiştir..

ekleme: kendi uktemi doldurmuşum lan. afferim bana aq.
    #1502587 (don santino corleone, 07.04.2007 18:11 ~ 18:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalanlarini seveyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalanlarini seveyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalanlarini seveyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalanlarini seveyim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tahta kola kasalari » dunyada en guzel bas kurt basidir » oglum benim » tek kisilik yatakta uc kisi yatmak » kal vas flam » celim » hic oy vermemis yazar » ozge ozsagman » cagan irmak » fenerli olmak ayip degil yeterki caktirma » sarhos diyaloglari » evet » atlas » eski sevgililerle simit oynamak » samsung e250 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 30 yas sendromu » haftada 1 paket sigara alip gunde 1 paket icmek » son oylanan entryleri alt alta okumak » osmanli atasozleri » altinda kadin bagirttirmaca oynamak » eurovisin a ilahi ile katilmak » wheatstone koprusu » oas » kusak » bikinili hanim gorunce tahrik olmak » vakit tamam » nil burak » erkan ocakli » kurtlar vadisi yemekteyiz » nurettin veren