yalanlar gerceklerin integralidir 

kapat
  1. gercekler yalanlarin turevidirden yola çıkarak varılan sonuç.
    (bkz: kıssadan hisse)
    #1001061 (sen bana bu diyemezsin, 15.12.2006 13:56)
  2. ''+c'' VAR TABi iNTEGRALiNi ALINCA O ''C'' BiLiNMEDiĞiNDEN BÖYLE BiR SÖYLEM YANLIŞTIR.
    #1001619 (andlee, 15.12.2006 15:37)
  3. o +c bilinmediği için sonsuz tane elemanı olan yalanlar kümesi elde edilir.
    #1001656 (st27, 15.12.2006 15:44)
  4. turev filminden alınan repliklerle fikir ve de espri cimnastiği yapılmasına olanak sağlayan matematiksel içerikli başlık.
    #1001664 (ahmete kabak yediren cocuk, 15.12.2006 15:46 ~ 15:48)
  5. (bkz: işin içine x girdi ben anlamamaya başladım)
    #1001851 (arude50, 15.12.2006 16:26)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalanlar gerceklerin integralidir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalanlar gerceklerin integralidir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalanlar gerceklerin integralidir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalanlar gerceklerin integralidir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» obesobofi » umit sayin » kisa yoldan olum teknikleri » tutkuyla sevdigim yalniz ve guzel ulkem turkiye » trabzon arena » ekspres » dogum gunu pastasinin ustune yazilabilecekler » cencen » isimlere uydurulan kafiyeli laflar » akbank » dost » a101 » ask i virane » changeling » ayrildikdan sonra sevgilinin umursamamasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nocturnal concerto » ask essogluessegi » erkek olmaktan tiksinilen anlar » the terminator » hans zimmer james newton howard » head and shoulders » futbol sadece futbol degildir » can t stop » 0532 » citen » turkiye nin arkasindan guldugu insanlar » mininova » turkiye de sokakta kalmak » sozlugu ruhlarin basmasi » bir tikkynin namaz kilmasi