yalanini yiyim senin eeheh 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. senin yalanlarini yiyim
  2. senin yoncani yiyim
  3. yalanini da al git
  4. yalanini yiyeyim
  5. hey face bokunu yiyim
  6. misyonu yiyim sana bir sey olmasin
  7. gotunu yiyim ayagi yapmak
  8. senin olmayan sevgiliyi senin olmamis gibi unutmak
  9. neslini yiyim yazar efendi adam ol adam
  10. senin tenin senin kokun

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalanini yiyim senin eeheh başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalanini yiyim senin eeheh ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalanini yiyim senin eeheh nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalanini yiyim senin eeheh. Copyright of the articles are belong to their authors.

» i belong to che » tas ustu » bir faktor olarak sans » erkekler marstan kadinlar venusten » sarhos diyaloglari » taygun erdem » mucahit baykal » bugun e basacakken faka basmak » cakirpence » yhunuss » roma » tikky » recep tayyip erdogan in sertlesmesi » yaziyorum oyleyse varim » birbirine benzeyen unluler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkiye nin en komik kadini » yillari sirayla yazan yararli yazar » gece » online olanlari alt alta okumak » yildizsozluk » suspicious minds » klug » tombis » john leshiba mosheou » love is wicked » duende » sorunlari seviserek cozmek » uyumayan insan » iman » gozunu acmayanin gotunu acarlar