yalanin daniskasi 

kapat
  1. anlatılanlara inanılmaması durumunda söylenilen dalga geçme sözüdür.
    #708818 (vasifsiz isci, 08.10.2006 02:37)

© 2008 - uludağ sözlük

yalanin daniskasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalanin daniskasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalanin daniskasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» supersonik yazar » iki erkegin koluna girip yuruyen kiz » sadus » metro turizm in kasar hostesleri » butunluklu algi » ben bu yaziyi sana yazdim » anket sozlugun velinimetidir » dis agrisini bastirsin diye ayagini kiran adam » fethullah gulen cemaatinden ayrilan insan » jorg haider » you can t do that » 2 saat icinde deprem olacakmis » sozlukteki sabetayistler » aba guresi » not seni seviyorum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » senin gotunden vidanjorle bok cekerim » deniz feneri dernegi » mac izlerken dusunulen soruyu cevaplayan spiker » deliryum » kurt » cerea flexibilitas » alemdar » afedersiniz ama cok hizli baslik aciyorsunuz » turk futbolunun duran top hastaligi » bulent uygun un fenerbahce ye yesil isik yakmasi » keten » durmak yok eksilemeye devam » kapitalizm » rakimalboga » jet ali