yalanin batsin 

kapat
  1. hande yener'in eskilerden bir sarkisi.

Sorsam bana benden yakındın
    Şimdi neden uzaktasın
    Hayal kurup, hep inandırdın,
    Yalanın batsın yalancısın
    Kapına köleyim desen inanır mıyım
    Yalvarırken seni görsem inanır mıyım
    Yeni aşk hayatında mutluluk dilerim
    Dönme sakın geri çok gülerim

Söz-Müzik: Altan Çetin
    #1837065 (KoPuSh, 28.06.2007 22:19)
  2. hande yener'in 2000 yazına damgasını vurmuş şarkısı. bu şarkıyla kral tv müzik ödülleri'nde en iyi çıkış yapan bağyan şarkıcı ödülünü de kapmıştır.
    #2004346 (aman heri, 25.07.2007 01:21)
  3. palavracı ve sahtekar bir yavşağa söylenmesi muhtemel cümle.
    #2004351 (peceteye recete yazan doktor, 25.07.2007 01:22)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalanin batsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalanin batsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalanin batsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalanin batsin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 24 mart 2007 gebzespor fenerbahce maci » the edge of love » max payne » online olanlari alt alta okumak » harlem de i hate niggas tabelasiyla dolasmak » gecmiste alay edilen insana simdi asik olmak » metroda kitap okuyan artist » yaziyorum oyleyse varim » ikimiz bir fidaniz » yalnizliktan devren kiralik » apartman sakinlerin aslinda sakin olmamasi » yeni zengin islamcilarin gorgusuzlugu » dr cureklibatur ve bay arkin » besiktask » barack obama nin turkler hakkinda dusundukleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ask essogluessegi » gerceklesmesi imkansiz olan hayaller » yavuz atar » fenerli olmak ayip degil yeterki caktirma » 29 eylul 2005 galatasaray tromso maci » esenlikle » tuvalette uyusmus bacakla oynamak » dask » 18 kasim 2008 » 1 milyon ytl icin intihar ederim demek » subcomandante marcos » erotik hikayeler » 6 milyona cay satan adamin hakli olma sebebi » i am not anti social society is anti me » kiz ile ilk bulusmada kafa tokusturan ulkucu