yalanim varsa senin gibi oliyim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ulan yalanim varsa senin gibi olayim
  2. yalanim varsa
  3. yalanim varsa beni vursunlar
  4. yalanim varsa otomatik kapi carpsin
  5. yalanim varsa allah seni carpsin
  6. yalanim varsa surdan suraya sevismek nasip olmasin
  7. yalanim varsa surdan suraya adim atmk nasip olmasn
  8. al senin olsun bende ne varsa
  9. senin olmayan sevgiliyi senin olmamis gibi unutmak
  10. bana bir sukela verenin kirk yil kolesi oliyim

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalanim varsa senin gibi oliyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalanim varsa senin gibi oliyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalanim varsa senin gibi oliyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalanim varsa senin gibi oliyim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» rei » ali bati » hayretsin » isten ayrilma bildirimi » gecmiste alay edilen insana simdi asik olmak » adanali » yasamaz » kim smith » kurt cobain ve genc siviller » klostrofobi » yemekteyiz armagan » mucize ilac » abhaz » abaza » totiman » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kurdistan universitesi » ask acisindan kurtulan esegin yapacagi ilk sey » son osmanli vs son samurai » mahmut yildirim » turkiye nin en gereksiz unluleri » trigger » head and shoulders » huzunlendiren monologlar » tas ustu » sew7 » terry grandchester » endoktrinasyon » iran da erotik bulunan agaclarin kesilmesi » tshirt yazilari » sozlukte neden kimse benle iletisime gecmiyor