yalandir da 

kapat
  1. YALANDIR DA

Yalandır da dünyanın
    ötesi yalan, vay, vay
    Aman bre feleğ imiş de
    yari elimden alan
    Aman eller Mısır'a Sultan
    etseler de istemem gala,
    vay bana, vay, vay
    Ah, dost ağlayıp da
    düşman güldükten kelli
    aman yalancı dünya,
    yalancı dünya

ruhi su
    #1883597 (lost control, 08.07.2007 16:45)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalandir da başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalandir da ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalandir da nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalandir da. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sozlukle ilgili istekler » sabr i cemil » uyumak istememek » sen kim oluyorsun da cupra yapiyorsun » kutsal dirilis kilisesi » ben aslinda yogum » basulke » semih senturk » koken bilimi » aqua quorum » osmanli atasozleri » vatan » schindler s list » roma » sevebilme ihtimali » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » suspicious minds » sozluk yazari olunca hede hodo ikilemesine tapmak » huri sapan » hasan vezir » fantastik facebook gruplari » fabregas fener e volkan arsenal e » 29 kasim 2008 fenerbahce besiktas maci » cassio » butun tahminleri tersine cikan iddaa yorumcusu » adaptasyon » kalem » sevgiliye hediye alirken saticiya kur yapan insan » fenerbahceliyim ama tedavi goruyorum » robinson crusoe ve cuma » delikanli engin