yalandan kim olmus 

kapat
  1. burun da uzamıyo nasılsa diyip beyazından karasına her renktenini söyleme potansiyelini barındıran ve bunu pek de gizleme yanlısı olmayan kişinin savunması.
    #36626 (cikarinbeniburdan, 25.01.2006 03:40)
  2. (bkz: zamandan kim korkmuş)
    (bkz: dünya yalan söylüyor)*
    #36629 (twist, 25.01.2006 03:42)
  3. yalanı meslek haline getirmiş insan felsefesidir. sanki yapılan her kötülüğün cezası ölümmüş gibi gelir onlara. ayrıca ölümün bir ceza olduğunu zannederler.
    #106492 (palta, 08.03.2006 19:36)
  4. yalan söylemeyi destekleyen, yalanın aslında zararsız olduğunu çünkü öldürmediğini anlatmaya çalışan söz.
    #307102 (asiti kaçmış kola, 03.06.2006 13:22)
  5. size yalakalık eden insanları susturmak için kullanabileceğiniz cümlecik.
    #574452 (woodenface, 25.08.2006 00:52)

© 2008 - uludağ sözlük

yalandan kim olmus başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yalandan kim olmus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalandan kim olmus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pencereden kafa uzatip bagirmak » basima bir is gelmeyecekse ataturk u sevmiyorum » sari kizlarin seri katili manyak adam » temizlik hastasi kadin » kahve icemeyip nargileyi kahve gibi icen insan » seovi vs saovm » adalet ve kalkinma partisi » 2008 yili ankara ishal salgini » birbirine en cok yakisan cift » arda turan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci