yalancisiyim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. baskasinin yalancisiyim
  2. google in yalancisiyim
  3. ben astrologlarin yalancisiyim
  4. ben baskalarinin yalancisiyim
  5. ben paparazzilerin yalancisiyim
  6. onun yalancisiyim
  7. fotospor un yalancisiyim
  8. bill gates in yalancisiyim ben
  9. tanimiyorum onlarin yalancisiyim
  10. gormedim yasayanlarin yalancisiyim

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalancisiyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalancisiyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalancisiyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalancisiyim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yildizsozluk » ben sanderson » tosbaga » el camino » yanlis anlasilan deyimler ve atasozleri » uludag universitesi uluslararasi iliskiler » bir gunluk olarak sozluk » temel demirer » spiritus sancti » ajansspor com » sozluk yazari olunca hede hodo ikilemesine tapmak » yaran okuyucu yorumlari » 3 hurel » the tattooist » abd yi en fazla sevmeyen ulke turkiye » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uc maymun » kemal unakitan » gozunu acmayanin gotunu acarlar » a little piece of heaven » gadjo » dib sahne » seyin seysinin seysi » suzuk » meds » fethullah gulen » isin bilimci » the road » fifi » cenabet entry girmek » ihsaniye