yalancisiniz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ayagimin alti pekmez yala yala bitmez
  2. dolapta pekmez yala yala bitmez
  3. yala yavrum yala buz gibi algida
  4. yala yala bitmez
  5. bal dok yala
  6. ya habibi yala
  7. avcunu yala
  8. moderatoru yala butonu
  9. zaten asklar hep yala domal
  10. ye beni yala beni

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalancisiniz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalancisiniz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalancisiniz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalancisiniz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ben sizofren degiliz » punto » zenci » kadinligimi hatirlatacak erkege ihtiyacim var » futbol sadece futbol degildir » atletini donunun icine koyan insan » bisiklete tecavuz eden adam » carsi » capablanca satranci » turksat uydusundan yayin yapan yabanci kanallar » kara kuvvetleri komutanligi » kabadayi » hedge fonlar » i am not anti social society is anti me » dreams » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » obatala » yoresel isinma » sirtaki » ozgurlugun hissedildigi anlar » braveheart » sut ile sigara icmek » nokia 8110 » baska atesler » turk futbol tarihini yakan sozler » rap dinleyen kizi seviserek metalci yapmak » sozlukte abartilan seks muhabbeti » love is wicked » pipi lakaplari » kobrullah » obama nin atalari turk asilli