yalancinin 

1. genelde erkekler arasında kullanılan,palavra olma ihtimali yüksek bir olay karşısında birinin diğerine olayın gerçekliğini test etmek adına sordugu soru.
    örnek:

-oglum bugün okula gitmedikya..
    -eee..
    -hoca zaten yoklama almamış!!
    -hadi lan ordan!
    -wallaha bak!
    -yalancınııın??
    -taaaaaa!!
    -tamam o zaman inandım!
    -yalan mı söyleyecez amk!!

şeklinde gelişen diyaloglarda sıkça kullanılır.cok kullanışlıdır.
    #214736 (aby, 05.05.2006 21:33)
  2. yalancinin *mına koyayımmı diye devam eden ibare.
    #1970469 (jeam, 20.07.2007 01:39)
  3. yalancinin evi yanmış, kimse inanmamış şeklinde devam eden ibare.
    #1973213 (sonika, 20.07.2007 16:30)
  4. normal bir arkadaş ise cevap valla, samimi bir arkadaş ise genellikle ta mina koyayim olur. kafanız karıştıysa örnekle açıklayayım:

normal olan ile
    - abi, kar yüzünden okullar 2 gün tatil edilmiş.
    - yalancının
    - valla abi, haberlerde söyledi.

kanka ile

- hobaaaaa, hacı ya kar yüzünden okullar 2 gün tatil edilmiş anuna koyyim.
    - yalancının
    - ta .mına koyayım.
    #2297379 (leblebi tozunun hastasiydim, 11.09.2007 10:57 ~ 11:05)
  5. mumu yatsıya kadar yanan kişi.
    #3053684 (aribadoribore, 24.02.2008 22:05)

© 2008 - uludağ sözlük

yalancinin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalancinin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalancinin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» costume designer » dpu sozluk » thierry henry » annenin olmesi » coklu kisilik » oral cekic figuru » bir vampirin gunlugu » hayim revivo » bodrum » kendi golgesi altina hapsolmus insan » galatasaray in parasinin olmamasi » kemal belgin » yaran limewire arama sonuclari » maraton » alman kalesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gemicik » abdullah gul » turkiye » erkekleri ezmek » aziz yildirim » hayao miyazaki » minaharker » bok boceklerinin yemek secmesi » derin bir oh cekmek » herkese abazan diyen abazanin hasi » ikircik » hasankeyf » antalyaspor » dincilerin mini etek korkusu » kufurlu konusan kiz