yalancinin mumu yatsi namazina kadar yanar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yalancinin mumu yatsiya kadar yanar
  2. yalancinin mumu
  3. yalancinin
  4. yalancinin evi yanmis kimse inanmamis
  5. yalancinin mumunun hemen erimesi
  6. yatsi ezani
  7. durustum diyip yalancinin alasi olan insan
  8. yatsi namazi bu isin yadsinamazi
  9. sabah ogle ikindi aksam yatsi
  10. yatsi namazindan sonra ic huzuru ile uyumak

© 2008 - uludağ sözlük

yalancinin mumu yatsi namazina kadar yanar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalancinin mumu yatsi namazina kadar yanar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalancinin mumu yatsi namazina kadar yanar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alwayssleepy » riddick » ulugay sozluk » past perfect tense » dogrularin yanlis yanlislarin dogru olmasi » solomun » namarie » evrim teorisi » insanliga dusman bir omur yasayan soros » kamera arkasi » az yatirilmis koltugun kenarina kafa koyma eylemi » otel mi lan burasi » lavezzi » buyutulen nefretin eyleme donusmesi » dexter » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » beyinsiz » abi yenge de erik gibiymis kutur kutur » bu sene leylekler goc etti mi sorunsali » ponyo » qube » bu vatani kiraz agacina ve kadin memesine satarim » guntekin onay » afyonkarahisarli » erkeksiz kadinlarin agresif olmasi » devil may cry » vakit » kufreden kizlar » izlenesi youtube videolari » inertia creeps » bozulus