yalancinin mina koyim mi 

kapat
  1. yeni nesil gençlerin arkadaşlarıyla muhabbetleri sırasında inanmadıkları bir şeyin gerçekçiliğini ölçmek için "yemin ettirmek" yerine kullandığı cümle.

(bkz: gençlik nereye gidiyor)
    (bkz: mına koyim)
    (bkz: geleneklerine bağlı uuser söylemleri)
    (bkz: yeni başlayanların ta mına koyim)
    #4096641 (gelecegin bi yuzyil sonrasi, 16.10.2008 17:29)
  2. cevaben ekseriyetle "koy mına koyim" denir.
    #4096667 (kamasutra denedim begenmedim, 16.10.2008 17:36)
  3. ispatlarsam ananı skerim ama diye karşı çıkılabilecek soru.
    #4096673 (zubizarett, 16.10.2008 17:37)
  4. kişinin yalan söylememesi için uygulanan yaptırım.
    #4096705 (tamtome, 16.10.2008 17:46)
  5. doğruysada ben korum ama diye cevaplanan soru.
    #4096790 (qltablasi, 16.10.2008 18:12)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalancinin mina koyim mi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalancinin mina koyim mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalancinin mina koyim mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalancinin mina koyim mi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fizikhakkinda com » kadinligin 21 hikayesi » sol frame e mode istekleri » hattat yusuf sezer » aglatan sarkilar » kadinlar seks icin cildiriyor » purchasing power parity » bir ogrenci sigarasi olarak winston » sen bekle sen gec » okuz ruh » mazhar alanson » vaudeville for vendetta » naro » ben deli sen benden deli yakariz gemileri » apartman sakinlerin aslinda sakin olmamasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yillari sirayla yazan yararli yazar » tayyib madencilik » tombis » ordinary day » suspicious minds » yesil » cassio » 3 hurel » guneysu » vucut kokulari » bafilemeden dusunun » turk futbolunun gelismislik gostergeleri » silahla sivrisinegin kanatlarini vuran super insan » yakisikli futbolcular » altinoluk