yalanci yaz 

kapat
  1. berksanın muhteşem bir şarkısı.. dinlenilesi bir parça.. *
    Sende git ben bile bende değilken
    Kırılmam sana uzun oldu bu veda
    Gözlerin dudaklarından ayrı söylüyor
    Sende git beni düşünme
    Bu ne ilk ne son içimde
    Bilirim gönülde bitince
    Akıldaki unutulur

Kaç yalancı yaz geçirdim
    Buz kesti gönlüm
    Kaç rızasız söz verdim
    Bin defa öldüm
    iyidir hoştur demek
    Alışkanlık olmuş
    Bende durumu sorma
    Anlatamam uzun olur.
    #3035059 (rire jaune, 20.02.2008 16:15)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalanci yaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalanci yaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalanci yaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalanci yaz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» g4l4t4s4r4y » sozluge yazarken beyine kan gitmemesi » victor hugo » mutluluk » topa hakim olmaktan aciz kaleciler » ankara universitesi hukuk fakultesi » kurtlar vadisi unutulmaz sozler ve diyaloglar » scottie pippen » riyakar dinci sozluk yazarlarindan tiksinmek » fabregas fener e volkan arsenal e » recep tayyip erdogan in sertlesmesi » kirmizi kahve » shownomercy com » cagimizin en buyuk hastaligi humanizm » tracy chapman » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ataturk milliyetciligi » roze » anadoluyum ben » olenle olunmez » ne komunizm ne fasizm en guzeli erotizm » turkiye de ekonomik kriz olmadigina dair veriler » ahmet hakan coskun » harbi » supermen » turbo » ah edip inlerim » hastasi olunan seyler » prototip » mmb » donanma kupasi