yalanci sahtekar vb gibi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bira sevmeyip sever gibi yapan sahtekar
  2. yalanci fabrikasi gibi
  3. yalanci dunya gibi yalancisin
  4. yalanci yalanci sana kimse inanmaz
  5. uc sahtekar
  6. sahtekar
  7. sahtekar dilenciler
  8. sahtekar haci
  9. sahtekar yazar
  10. sahtekar matemciler

© 2008 - uludağ sözlük

yalanci sahtekar vb gibi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalanci sahtekar vb gibi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalanci sahtekar vb gibi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kasaba fotograflari » sevgiliyle ilgili basliklarin mide bulandirmasi » i lav monolog » hasretinden haci sakirler eskittim » kasimda zirve baskadir zirvesi » ilkokulun vazgecilmezleri » tatar mp3 indirir mi ey ogul » yurdum insani diyen yurdum insani » regl kokusuna cozumler » bu bir skandal » cbc » niye ataturk posteri niye kanuni degil mesela » vanti lator » jamall » the wind that shakes the barley » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gordon s gin » matrixxx » desmond david hume » gorsel agnozi » siklamen » abla kardes diyaloglari » bugun e bastiktan sonra yeni baslik gelmemesi » elektif mutizm » radovan karadzic » iski sevgili » zenci » uludagsozluk te eksisozluk ten cok baslik acilmasi » othello » okultizm » life in technicolor