yalanci sahit 

kapat
  1. "anam avradım olsun" gibi garip bir yemin çeşidini literatüre sokan şahittir.
    #3342364 (galapagoslu iguana, 01.05.2008 10:48)
  2. halk arasında, bozacının şahidi olan şıracı adıyla da bilinir.
    #3342409 (gLazada, 01.05.2008 10:59)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalanci sahit başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalanci sahit ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalanci sahit nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalanci sahit. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bicim boyacisi » 250 gram » emniyet kimligi belirsiz cesetler sitesi » son ada » personel servisinde uyuyan adam » senior reklam yazari » cem mumcu » imam nikahin mesrulastirilmak istenmesi » un chien andalou » baskaca » raca » kendini hicbir yere ve hicbir seye ait hissetmemek » toto » gercekdisi » 17 kasim 2008 karsiyaka diyarbakirspor maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » galatasaray sevgisi sinir tanimaz » 30 yas sendromu » adaptasyon » fenerli olmak ayip degil yeter ki caktirma » tombis » recep tayyip erdogan in sertlesmesi » erkekler marstan kadinlar venusten » ben bu yaziyi sana yazdim » nagra » dtp lilerin milliyetci olmasi » yilbasi kutlamak » ankara metrosu nun bir turlu bitirilememesi » tematik yazar » the visitor » 85 li misin lan