yalanci romantik 

kapat
  1. Seray Sever, Hakan Yılmaz, Ebru Cündübeyoğlu'nun başrollerde olduğu,

uzun zamandan sonra ilk kez beni koparmayı başarmış dizi.
    #3266264 (supertavuk, 13.04.2008 21:21)
  2. ilk 2 bölümü oldukca komik olan dizi.

artık pazar degil salı aksamları yayınlanacaktır. hakan yılmaz'ın oyunculugu için bile izlenebilir.
    #3334049 (Halitkin, 29.04.2008 11:43)
  3. ilk 3 bolumu ayni konu uzerine dondugunden * kendini tekrarlamaya giden, muhtemelen de konular degismezse, baymaya dogru giden, kadrosu guzel * dizi. yapimci ya da senaryo danismani birol guven oldugundan, cocuklar duymasin'in cocuksuz hali *.
    #3372481 (carrie, 08.05.2008 18:24)
  4. şuan tv de annemin izlediği dizi. komik dizi.
    #3393947 (crzytarantla, 13.05.2008 22:18)

© 2008 - uludağ sözlük

yalanci romantik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yalanci romantik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalanci romantik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» prisoner » bafra armuttepesi yayla senlikleri » adilos bebe » sozlukte biri benden nefret ediyor » oguzhan koc » yazarlara takmis sarkilar » gel lan » eski sevgiliden gelen mesaj » kumar borcu olmayan 11 adam ariyorum » yeni nesil ata sozleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci