yalanci melekler 

1. verdikleri sozleri tutmayan meleklerdir. hayal kirikligi sebebidirler.

"son nefesimde elimi sen tutacaksin
    son sozlerimi bir sen duyacaksin
    meleklerin sozu var"

hani verdiginiz sozler?

siz de fos ciktiniz..
    #2775970 (KoPuSh, 01.01.2008 19:20 ~ 19:24)
  2. yanınızdayken hissettiğiniz mutlulukla meleğim dediğiniz ve o meleğin size yine duyduğu mutlulukla "seni hiç bırakmayacağım", "hiç ayrılmayacağız" vb. sözler vermesinden kısa ya da uzun süre sonra sizi terk edip gitmesi sonuçunda o meleğim dediğiniz insanın sözünü tutmayarak yalancı olmadıdır...
    #2775992 (fatal, 01.01.2008 19:25)
  3. askin bunyeye verdigi mallik ile yalanlarina kandigimiz meleklerdir.

sapsal sapsal "hic bitmeyecek, eminim" diye dolanirken her dediklerine kanarsiniz bunlarin.

lakin melekler her zaman oyunlarini oynar. elbet bir gun.
    #2776018 (KoPuSh, 01.01.2008 19:30)
  4. zor günlerde çıkagelip
    hoşgelen sefa getiren
    sakinleştirip ehlileştiren
    bir yarımı tamamlayan
    insanın yüzünü güldürüp başını döndüren
    eğlendiren acısını dindiren
    geri dönüşümü olmayan sözler veren
    sonra verdiği sözleri unuttup çat diye çekip giden
    keleklik yapan

(bkz: yalancı kelekler) *
    #2776494 (kelime oyuncusu, 01.01.2008 21:02)
  5. "kurdugum hayalmis, affet
    yarim aklima yenildim"
    #2777268 (KoPuSh, 01.01.2008 23:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalanci melekler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalanci melekler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalanci melekler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalanci melekler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ozdemir ince » arkadasi kizlarin ustune itelemek » tas ustu » dizaynir » ulker coko misket » imkb » disko krali » merve yi tavla » chp nin komur dagitmaya baslamasi » turk futbol tarihini yakan sozler » eski sevgilinin arkasindan soylenen sozler » tansas » okula veda partisi » amsukatif » cok sikismisken esofmanin ipinin dugumlenmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » silahla sivrisinegin kanatlarini vuran super insan » dunyanin en guzel kadini » pic ruh » army men world war » bandira » uyurken sutyen takmayan kadin » klostrofobi » yayli yatak » 9 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » yemekteyiz » imam nikahin mesrulastirilmak istenmesi » yaran okuyucu yorumlari » sisirdim abdominalleri » tahta kola kasalari » cekilen sifona iseyerek yardim etmek