yalanci dunya 

kapat
  1. redd in albümdeki şarkısı sonunda bi piyano da vardır 8:06 olarak gözükür ancak normalde 3:06 dır.
    #72511 (pink floyd, 17.02.2006 19:55)
  2. bir ajda pekkan şarkısı; ajda 1991 seni sectim albümünden.

Yalancı Dünya
    Söz: anus bakis Müzik: sehrazat Söylemezoğlu
    Yayınlayan © 1991 Emre Plak

Dar mı geldi koskoca yer yalancı dünya
    Varlığımı çaldın gittin yalancı dünya
    Yıllanmış değerleri satın aldın üç pula
    Beni arkadan vurdun sen yalancı dünya

Gözümün içine bakıp yalandan güldün
    Tozpembe bulutlar üstünde hep yürüttün
    Sevdiklerimi de aldın savaşlarınla
    Bizi arkadan vurdun yalancı dünya

Sen de sonsuz değilsin be yalancı dünya
    Gün gelir bu devran durur çark dönmez olur
    Ödersin günahını aldanan insanların
    Güneş de seni vurur elbet yalancı dünya
    #1165523 (leggare, 17.01.2007 01:02)
  3. orhan kemal'in romanlarından biridir.
    küçük bir kasabada yaşayan bir kızın meşhur olmak hayalleri ile istanbula gelişi ve sinema dünyası içindeki trajikomik hikayesini anlatır.
    #1165553 (telashe, 17.01.2007 01:08)
  4. sözleri aşağıdaki gibi olan redd şarkısı.

içeri girip oturdum
    ilk gördüğüm boş masaya
    telefonu çıkartıp baktım
    gelen mesajlara
    garson menüyü uzattı
    teşekkür ettim başımla
    bir sigara yaktım
    beklemek kısalır sandım
    yanımdaki masada
    belkide bir aşk başlamakta
    yalancısın dünyaaaa

geçikince arardın
    içki ısmarlamak zorundaydım
    soğuk bir bira
    kapıyı yokladım her açıldığında
    pakette son sigara
    senin için saklamıştım
    dünden bir tane kaldı
    gelmeyince yakmıştım
    gecikince aradın
    aylar oldu geç kaldın
    yalancısın dünyaaaa

yalancı dünya yenildim sana
    yalan bu rüya kazandın bir daha
    dünya yenildim sana
    yalan bu rüya
    kazandın bir daha
    #1568076 (kutupsal form, 25.04.2007 12:24)
  5. Orhan Kemal romanıdır. Neriman adlı genç bir kızın babasının baskısından kurtulmak için genç bir adamla kaçışını, istanbul'da yaşamını bir anlamda harcayışını anlatır. Orhan Kemal o kadar iyimserdir ki genç kızı romanın sonunda mutlu eder. Bu, romanın inandırıcılığını zedeler. Yapma be üstat demişizdir.
    #2261745 (heathcliff, 04.09.2007 18:24)
  6. emel sayının seslendirdiği hoş güzel bir şarkıdır.
    (bkz: sen mevsimler gibisin)
    #2530238 (sapka yapamayan cuheyla, 28.10.2007 23:11)
  7. 50 50 albümünden, klarnet ile -ki klarnet deyince akla ilk gelenlerden husnu senlendirici çalmıştı bu şarkıda- harika bir hava yakalayan redd şarkısıdır. sözleri ayrı bi güzeldir. şarkının normal uzunluğu 3.19 olsa da yaklaşık bi 4 dakikalık bekleme sonrası kısa süreli çalınan piyano ile şarkı sonlanır. söz konusu albümün son parçasıdır.
    #3568491 (bionic, 22.06.2008 00:24)
  8. "yalancı dünya yenildim sana
    yalan bu rüya kazandın bir daha
    dünya yenildim sana
    yalan bu rüya
    kazandın bir daha" dizeleriyle, yaşadığımız bu kahrolası gezegene karşı kaybettiğiniz her raundu tekrardan hatırlatan redd eseri.
    #3685029 (bionic, 19.07.2008 00:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalanci dunya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalanci dunya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalanci dunya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalanci dunya. Copyright of the articles are belong to their authors.

» basarisizliga meydan okumak » pain of salvation » ask » ham on rye » turk ailesinde salon kavrami » turkcell super lig 2008 2009 sezonu » sanat yonetmeni » a101 » ataturk milliyetciligi » imam nikahin mesrulastirilmak istenmesi » beddua » sevisenturk » z tv » garanti nin 2009 da 40 yeni sube acmasi » her gun odev yaptirmaya gelen komsu kizi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevmek » a crimson cosmos » hayat sen ne cabuk harcadin beni » yengec dansi » kimi kimi » yalcin kucuk » yaran videolar » 29 kasim 2008 emek baris ve demokrasi mitingi » john mccain » tasaklarim » kumelenmek » ilk basta » gulse birsel » gemlik fayi » yarock hasan