yalanci dostlar 

kapat
  1. bunlar kendilerine dost sıfatını layık görmüş kimselerdir.yüzünüze karşı gülmekte fakat arkanızdan demediğini bırakmayan bu insanlardan kısa sürede kurtulunmalıdır.daha sonraları başınıza büyük dertler açarlar,gerçek dostlarınızla aranızı bozmaya çalışırlar,sevgilinizle aranızı bozmaya çalışırlar.tuhaf kimseler bunlar..
    #921040 (eudaimonia, 28.11.2006 14:02)
  2. (bkz: yalan dostlar)
    #921051 (kml, 28.11.2006 14:05)
  3. klasik ve sayıları oldukça fazla olan insanlardır.Genel olarak hepsinde kişilik bozuklukları tespit edilebilir.Bı tip insanlara uygulanacak 2 yöntem vardır; 1.düzeltmeye çalışmak 2.bu insanlardan kaçmak.
    #921092 (xsentos, 28.11.2006 14:15)

© 2008 - uludağ sözlük

yalanci dostlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalanci dostlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalanci dostlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk ascilik okulu » yurume » eski sevgilinin intihar mektubu » ofidofobi » pamukkale universitesi » piromani » o degil de bir erkut abi vardi noldu ona » izmir bilir ya » bana yapilmasin kardesim » gelin damat fotograflari » florinali numuneddin » atli kovboy » majid musisi » uzun suredir eh iste almayan yazar » varsani » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ocaktan sigara yakmak » muz orta » yeni baslayanlar icin mars » kitapevi » kamos » yarak kafali » yeni baslayanlar icin ahiret » faroe adalari » twelve » uyku felci » kanat atkaya » sea wolf » tuvalete bagciklari baglamadan girmek » gs nin sukru saracoglu nda kupa kaldirma hayali » nikotofobi