yalanci coban 

kapat
  1. masal kahramanı kişidir.yalancılığın kötü bir şey olduğunu anlatmaya çalışır.şarkısıda mevcuttur.yada şarkıdır da masalı mı mevcuttur.şarkı da masal da olabilme kapasitesine sahip bir gençtir.yalancıdır...
    #82014 (karga, 22.02.2006 10:54)
  2. devamlı sürüye kurtların saldırdığı haberini yayarak milletle dalga geçen çobanın sürüne kurtların dalması ama bu defa kimsenin ona inanmaması ile sonlanan hazin masal.
    #2819950 (regulus, 10.01.2008 23:13)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalanci coban başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalanci coban ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalanci coban nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalanci coban. Copyright of the articles are belong to their authors.

» forever slave » ray ban kirli sakal 3 numara tiras uclusu » cekilen sifona iseyerek yardim etmek » duvar » hayal kahramanim » gelenege isyan da gelenekseldir » uludag sozluk galatasaray taraftarlari » bir zaman bir posta bir fanatik » kusak » eski sevgilinin arkasindan soylenen sozler » fok katliami » poisongirl » head and shoulders » tuvalette uyusmus bacakla oynamak » carla gugino » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » damak tadima uygun degildi » baklava yerken ayran icmek » izbatur » 1908 » sacmalama hakki » sabri bogday » yilbasi turist minciklama festivali » blod » shownomercy com » telepati » libido » futbol » nefes alsin yeter » arkadasi kizlar tuvaletine itelemek » call me