yalana 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yalana siginma
  2. ellerinize ve yalana dair
  3. bir yalana inanmak istemek
  4. bir yalana yaslanarak yasamak
  5. denize dusen yalana sarilir
  6. kendi soyledigi yalana inanan insan
  7. insanin zor gunlerinde yalana ihtiyac duymasi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalana başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalana. Copyright of the articles are belong to their authors.

» wheatstone koprusu » butona kopca demek » eksiltmek » enerjik » arka siradakiler » beddua » yanlis anlasilmis sarki sozleri » cok sikismisken esofmanin ipinin dugumlenmesi » ordekbasi » ataturk milliyetciligi » ege universitesi ogrenci koyu » dunyanin sekizinci harikasi » god is a dj » osmanli atasozleri » supermen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ah edip inlerim » levis reklamlari » modernlesen muslumanlar » kurt cobain in kullerinin calinmasi » nazan ile izzet in cocuklari » nuri alco » the final countdown » adres cubuguna you yazilirken olusan gerginlik » bayramda akraba ziyareti » mim kemal oke » sozde muslumanlar » hep bana rabbena » 2 milyonluk kosovalilar ve 20 milyonluk kurtler » ulkuhan » aslantepe