yalana bak sen 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yalana siginma
  2. ellerinize ve yalana dair
  3. bir yalana inanmak istemek
  4. bir yalana yaslanarak yasamak
  5. denize dusen yalana sarilir
  6. kendi soyledigi yalana inanan insan
  7. insanin zor gunlerinde yalana ihtiyac duymasi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalana bak sen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalana bak sen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalana bak sen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalana bak sen. Copyright of the articles are belong to their authors.

» veli kucuk » fanatik futbol taraftari olmak » cagimizin en buyuk hastaligi humanizm » sanat yonetmeni » vaudeville for vendetta » diogo luis santo » serra mall » sacma baslik acip altina forumvari entry girmek » utanc dolu turk vatandasi » 19uncu yuzyilin en erotik resmi » arda nin 300 bin kejman in 3 5 milyon avro almasi » bir an icin kimsenin entry girmemesi » engin baytar » minel » kimse bilmez » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gonulcelen » atletini donunun icine koyan insan » ahmet hakan coskun » uyumayan insan » ayrilik » erkence » ayse sule bilgic » besibirarada » merve yi tavla » anadoluyum ben » teizm » ankara metrosu nun bir turlu bitirilememesi » isvec » sinavdan once uyuyamamak » antunes