yalan yanlis okumalar 

kapat
  1. Sözlük: Bilinmeyen sözcüklerin anlamını öğrenmek için başvurulan bilgi yüklü kitap. *
    Uludağ Sözlük: Diğer benzerleri gibi * bilgi paylaşımı için kurulan sanal bir sözlük.

Bunlardan ayrı olarak yanlış bilinen birşeyi düzeltmek güzel fakat iki kişi arasındaki olayı üçüncü, dördüncü, beşinci kişilere taşımanın hoş olmadığını düşündüren davranışların sergilenmesine neden olan başlık.
    #2977183 (nizami, 09.02.2008 16:37)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalan yanlis okumalar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalan yanlis okumalar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalan yanlis okumalar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalan yanlis okumalar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sadece turkiye de gorulen olaylar » tata nano » cekette bulunan istenmeyen kadin tuyleri » teknosa » john mccain » yirmisini gecen herkes sevismistir » glasyolojist » dunyanin vajinasi » yuz maskesi » kara carsafli chp liler » adanaspor » fenerbahceli misin allah baska dert vermesin » tunceli » baska atesler » ajax cape town » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » barcelona » kendini bir bok sanan yazar » beyin gocu » karsiya gecmek isteyen kalabaligi atesleyen kisi » baskanlik makami » gece cilgin ayak sesleriyle yirtildi » ulkucu » sedir adasi » mahalle maci » john leshiba mosheou » beni unutma » merlin » trigger » pkk nin kurtlere kazandirdiklari » pic ruh