yalan soyleyince pipinin uzamasi 

kapat
  1. yeni nesilde görülen bir hastalıktır. yalan söyledikçe "ulan bi tarafın mı uzuyo?" diye sorulur, uzamıştır nitekim, alacağını almış, işini görmüştür sonuçta yalanla dolanla. gerçek olmasa bile ilerleyen yıllarda ortaya çıkabilecek durumdur. tıpkı pinokyo gibi. kısa pipililere çözüm olacaktır.
    #1152113 (insan, 14.01.2007 16:59)
  2. erkeklerin pipi uzatmak için estetik operasyon geçirmelerine gerek kalmaz. o zaman sürekli yalan söylerler. zaten alışık oldukları bir şey.
    #1152164 (yazici, 14.01.2007 17:05)
  3. +seni seviyorum börtüm böceem herbi$eem
    -$evki.. noluyorr yuh oda ne oha ! çü$..
    +pipinokyo yum ben
    -topuk...
    #1152167 (zksek, 14.01.2007 17:05)
  4. erkeklerin hiç bir zaman doğru söylemeyecek olmasına neden olacak olaydır.
    #2220493 (Kajmer, 29.08.2007 02:44)
  5. kızların her zaman doğru söylemesine neden olacak olaydır. olay gibi yani. gibi.
    #2220495 (daRkLove, 29.08.2007 02:45)
  6. türk erkeğinin neden bu kadar dürüst olduğunu açıklayan bilimsel gerçeklik.. ihtiyacımız yok bir kere, zamanında atalarımız söylemiş demek ki biz o genetik mirası sürdürüyoruz..

edit: kötü oylayan küçük pipili erkek ya da kıskanç kızlara önerim gerçeklerle yüzleşin diyecem; ama çok korkunç bir şey lan *
    #2220517 (xiphoideus, 29.08.2007 02:50 ~ 02:53)
  7. + muhsin, canım bir daha anlatır mısın o hikayeyi?
    - ya işte güzelim dağ'da yürüyüş yapıyorum, karşıma birden dört tane kaplan çıktı.
    + oooooeehhh, sonra?
    - birini sağ elimle, diğerini sol elimle boğarken, diğer ikisini tekmeleyerek öldürdüm.
    + öbür bacağınla naptın?
    - hı?
    + ihihih boşver aşkım, hadi gel yatalım...
    #3667426 (huznun isyan olsun, 15.07.2008 14:02)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalan soyleyince pipinin uzamasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalan soyleyince pipinin uzamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalan soyleyince pipinin uzamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalan soyleyince pipinin uzamasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 19uncu yuzyilin en erotik resmi » cem mumcu » akilli bilgili kulturlu ulkucu » baddua » avignon tiyatro festivali » wheatstone koprusu » oha artik yani » ermeni patrikhanesi » erkence » eksiltmek » cicciolina » eskileri saklamayin » aritra » nokia 6210 » atlar nallanirken kurbagalar ayak uzatmaz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » masturiler » ibadet kulfet degil nimettir » raca » isim sehir » kure » var misin yok musun » ben gencken le baslayan soze verilecek tepki » umay » hurriyet » bayhan gurhan » matematik » kadinlar seks icin cildiriyor » yerli erotik dizi ismi onerileri » pain of salvation » barack obama nin turkler hakkinda dusundukleri