yalan sanirim 

kapat
  1. tolga çevik'in sözlerine özer atik'ik bestesiyle ortaya çıkan güzel şarkıdır. Sözleri de aşağıdadir. sozler dikkat edilesidir.

bir isik alsin gozumu
    tamam deyip bulayim cozumu
    bir bilge ki ben yapsin beni
    umursayip duysun sozumu

yalan sanirim kimi cozumu
    dogrular burusturur benim yuzumu
    herkes yolda gider benden ote
    ben ben olali bulamadim ozumu

bir el alsin elimi
    bukulmez kilsin belimi
    bir bilgeki ben yapsin beni
    umursayip duysun sozumu

yalan sanirim kimi cozumu
    dogrular burusturur benim yuzumu
    herkes yolda gider benden ote
    ben ben olali bulamadim ozumu
    #4042830 (dibi dibi rek, 04.10.2008 03:21 ~ 21:04)
  2. insanın kendini tanıma çabası ve kendinin bile tam olarak tanıyamadığı kendisini gerçekten tanıyabilmiş, onu gerçekten umursayan birine ihtiyaç duyması konularını etkileyici şekilde işleyen bir şarkı.

"herkes yolda gider benden ote
    ben ben olali bulamadim ozumu."
    #4205416 (sanirim osurdum, 09.11.2008 02:36 ~ 02:37)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalan sanirim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalan sanirim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalan sanirim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalan sanirim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» teheyyuc » bekir coskun » feminist » de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala bilmeyen mallar » alternatif evlenme teklifleri » tunceli » isimlere uydurulan kafiyeli laflar » bim de eski sevgiliyle karsilasmak » dream theater » deprem » arkadasim seytan » tombis » alnac » ulkucu » selim kurtulan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fenerli olmak ayip degil yeter ki caktirma » adi sigara icip baskasini icemiyorum diyen zavalli » rapper ninja » ses cikarma » kul ve kil » ray ban kirli sakal 3 numara tiras uclusu » kurdun gelini » sakat ruh » gecmiste alay edilen insana simdi asik olmak » tesetture kafam girsin deyip kapanmak » bir faktor olarak sans » hasta oldugunu anneden gizlemeye calismak » atlas » deneysellemek » mavi defter internet dergisi