yalan ruzgari 

/ 2
kapat
  1. küçük arkadaş çevrenizde bilmediğiniz işler dönüyorsa, msn den dedikodular
    alıp yürüdüyse, arkadaşlarınızdan birinden hoşlanıyorsanız ve o da diğer arkadaşınızdan hoşlanıyorsa, arada birbirinizi iğneliyor açıkça hiçbir şeyi söyleyemiyorsanız durumu anlatacak en uygun betimlemedir. çok pis kafa meşgul eder. performans düşüklüğüne yol açar. hepsini dövesiniz gelir.
    #3169348 (macerayisevenadam, 20.03.2008 22:48)
  2. jenerik müziği 80 li yillarin sonunda 90 li yillarda cocuk olanlarin çoğunluğunun hafızasından silinmeyecek derecede güzeldi.
    #3215395 (shaqmarion, 31.03.2008 22:00)
  3. jenerik müziğinin adı nadia's theme idi. richard clayderman bestesidir.
    #3215425 (oxygene, 31.03.2008 22:06)
  4. yine mi? denilen dizidir. $ov tivi'de gördüm lan bugün. Yeni bölüm felan diyodu. tekrar ba$ladı galiba.
    #3553368 (nenesini damdan atan cocuk, 18.06.2008 12:23)
  5. yine başlıyor kaçııınnn.
    #3746332 (once upon time in turkey, 30.07.2008 22:21)
  6. nicky ve victor vardı ve küçük kızlarının adı da victoria idi. kimdiler, neydiler, neden vardılar hatırlamıyorum. zamanında niye seyrediyorduk hiç bilmiyorum.
    #3997676 (aliceinchains, 23.09.2008 00:48)
/ 2
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalan ruzgari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalan ruzgari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalan ruzgari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalan ruzgari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» pain of salvation » sebepsiz icilmez » pati cekmek » hatun yazarlara saldiran yazarlar » dresden bombardimani » bu hesap sorulacak » esat korkmaz » sarhos diyaloglari » sefai » tansas » i belong to che » baslik yok » idmanli » burden » yahudiler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » imhotep » sakat ruh » samsung e250 » karagucu » gul sarabi » soktum girdi » buyulu gercekcilik » luther » olympiakos fc » turkcell super lig 2008 2009 sezonu » nobody likes me » gay ruh » toni calvo » papagan » kabana