yalan olmayacak zirve yapalim zirvesi 

kapat
  1. bunca başarısız organizasyon sonucu hep beraber ortak bir zirve düzenleyelim çağrısıdır.
    #33315 (arjen robben, 23.01.2006 14:58)
  2. (bkz: nostaljik değeri olan başlıklar)
    #195070 (redwinemania, 24.04.2006 19:04 ~ 14.03.2007 16:20)
  3. SiZiN GiBi GENÇLERi iSTANBUL ZiRVELERiNDE GÖRMEK iSTERiZ...
    #195083 (karga, 24.04.2006 19:07)
  4. yalan olmuş zirvedir.
    #230023 (arjen robben, 11.05.2006 00:24)
  5. hayatında hep yalanları yaşamış yazarın entrysi.
    ulan bu adama ses verin artık yalan olmasın bu entry`de dedirten entry...
    #254631 (LocK, 17.05.2006 19:45)
  6. (bkz: nostaljik değeri olan başlıklar) *
    #431589 (arjen robben, 16.07.2006 16:34)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalan olmayacak zirve yapalim zirvesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalan olmayacak zirve yapalim zirvesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalan olmayacak zirve yapalim zirvesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalan olmayacak zirve yapalim zirvesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» esegin sikine kelebek konmasi » online olanlari alt alta okumak » prototip » olympiakos fc » deger paradoksu » ask acisindan kurtulan esegin yapacagi ilk sey » mustafa » derste surekli duvardaki saate bakan ogrenci » selpak saticiligi » houston rockets » kuresel kriz » gereksiz eksileyen yazar » real love » diversification » bird on the wire » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » havva yilmaz » sevdicegin ruyasinda olmak » bilgisayariyla konusan insan » bandira » carsi » bikinili hanim gorunce tahrik olmak » tool dinliyorum cok coolum abi » pokelere gelesin » enes kanter » galatasarayli olup caktiranlar » quantum of solace » burun deliklerinden birinin tikali olmasi » sevilay yukselir » cekcek » iddaa