yalan oldu 

kapat
  1. Gerçekleşmedi,sicar mealinde kullanılır.
    +ne oldu lan yeni işe girecektin?
    -yalan oldu abi,herif iflas etmiş pazartesiden itibaren iş bakın dedi
    +sittir et olm sana iş mi yok.gel bi king atalım kaavede.
    #34426 (ratata, 24.01.2006 00:58)
  2. alişan ın son kasetinden bi şarkı
    #345801 (mit, 14.06.2006 19:06)
  3. edip akbayramın bir şarkısıdır.bu söz öbeği bu şarkıda nasıl sırıtmamış helal olsun edip abi.

Sana gülüm diyemem ki
    Düşlerime alamam ki
    Gül savrulur dallarımda
    Sarp yollara vuramam ki
    Yalan oldu yalan oldu
    Ateş söndü yalan oldu
    Bir yıldızdım akıp geçtin
    Dileklerim yalan oldu
    Siyah bir denizdir hüznün
    Poyrazında sızlar kalbim
    Hala dokunduğun yerde
    Ellerinin izi titrer
    Gözlerinin izi titrer
    #647471 (sicktear, 19.09.2006 10:41)
  4. Dün kuzenimin tavsiyesiyla dinlediğim ve çok beğendiğim Burak Kut şarkısı. Belkide içinde bulunduğum ruh hali ya da kuzenimin tam seninle onu anlatan bir şarkı demesi etkilemiştir beni bu kadar. sözleri ise şöyledir.
    söz verdim dönemem çok zor artık
    yüreğim dondu kaldı neden uzaklaştık
    birgün hayatım gerekirse al senin o derken gittin
    kabul edip dayandım
    ah ne hale düştüm
    bak kadere küstüm
    bir küçük umuda kaldım
    yalan oldu yalan oldu
    aşkımız toz duman oldu
    gelecekken bu limandan giden oydu giden oydu
    #2021240 (hermia, 27.07.2007 16:56 ~ 03.08.2007 23:39)
  5. piano versiyonu çok güzel olan bir burak kut şarkısı.
    #2649908 (kombinasyon, 01.12.2007 12:14)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalan oldu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalan oldu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalan oldu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalan oldu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» aglatan sarkilar » fazla artilanmayan yazarin antipopulist kesilmesi » zuhur » killi erkekleri sevmeyen kizlar » 40 larin cocuklari » soylenmeden ayaga kalkmayan adam » yigit ozgur » ya rock ye rap » yaran okuyucu yorumlari » deniz yilmaz » teizm » yeni baslayanlar icin tematik mode » esinin ayaklarini opmek » yolda yururken zenci gormek » can kurtaran » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevgiliye hediye alirken saticiya kur yapan insan » derin ruh » oznur kalender » yemekteyiz » hakan albayrak » bird on the wire » sozlukle ilgili istekler » ust kesimin chp yi desteklemesi » eskileri saklamayin » yigilmak » tonights the night » superman vs he man » seyin seysinin seysi » tukenecegiz » musliman