yalan olan dusler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bu yil da yalan olan galatasaray
  2. yalan olan zirveler
  3. hayati yalan olan insan
  4. isminden dolayi yalan olan kizlar
  5. iki lafindan biri yalan olan insan
  6. foto yorumlariyla yalan olan facebook gizliligi
  7. yalan olmayan tek sey her seyin yalan olmasidir
  8. sagim yalan solum yalan
  9. yalan mi yalan mi dondurmayi yalan mi
  10. dusler

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalan olan dusler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalan olan dusler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalan olan dusler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalan olan dusler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» almanyada bulunmus yasli amcalar » the great debaters » huzunlendiren monologlar » burn after reading » kurt cobain hirkasi » emniyet kimligi belirsiz cesetler sitesi » fraizer campbell » ifa » dunya bir gundur o da bugundur » bir erkekten beklenenler » cocukken yapilan salakliklar » imedi tv » iscilerin sosyalist partisi » yalnizliktan devren kiralik » turkiye nin en gereksiz unluleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » enelhakki » znsrky » ilter turkmen » zaman kekemeydi » alnac » akp » dingil ruh » hep bana rabbena » the curious case of benjamin button » oktar babuna » sen bensiz yapamazsin diyen kolpa avrat » saw 5 » yeter olsun dinci yayincilar » mandalinam » dreams