yalan imis 

kapat
  1. özhan eren'in seslendirdiği parça;

yalan imiş yaşadığım
    ben de yalan olacağım
    topraktan geldim a canım
    birgün toprak olacağım
    ben de yalan olacağım

çoban olsam dağ başında
    sultan olsam bin yaşında
    nasıl nerde kaç yaşında
    birgün yalan olacağım
    bende yalan olacağım

anam babam hem kardaşım
    eşim dostum hem yoldaşım
    söner ocak soğur aşım
    birgün yalan olacağım
    ben de yalan olacağım
    #583524 (secretcode, 28.08.2006 03:05)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalan imis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalan imis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalan imis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalan imis. Copyright of the articles are belong to their authors.

» psikolojik yipratmanin ataturk e sicramasi » kal vas flam » ayabakan » the notebook » yemekteyiz » eksiltmek » mucahit baykal » seytan taslarken gaza gelip terlik firlatmak » 14 kasim 2008 genclerbirligi trabzonspor maci » olenle olunmez » hayretsin » telepati » crzytarantla » alnac » kufurlu entry e hayir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sen bekle sen gec » mustafa rakim efendi » atlas » galatasaray ve besiktas arasindaki farklar » 85 li misin lan » semih senturk » kurt cobain olunce bizde olmus sayildik » lynyrd » esfele safilin » yilanlarin ocu » recep tayyip erdogan in sertlesmesi » no tusu » okula gitmemek icin soylenen bahaneler » uludag sozluk yazarlarinin yas ortalamasi » eurovisin a ilahi ile katilmak