yalan entry silinme sebepleri 

kapat
  1. yaran entry silinme sebeplerine sığmayacak , hırsla , kıskançlıkla , hasetle silinen entrylerin sebepleridir.

edit : bu entryde anlatılan olaylar ve kişiler tamamen hayal ürünüdür.
    #2323753 (laedri, 15.09.2007 23:55 ~ 23:57)
  2. baslik: kemalizm dininde haram kilinan giysiler

entry: (bkz: yazar yaptin bari takip et)

silinme sebebi: üstteki entryleri refere eden veya onlara cevap niteliğinde olan entryler silinir.

yorum: bence gammazlarını da takip et.
    #2979416 (sydera, 09.02.2008 23:51)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalan entry silinme sebepleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalan entry silinme sebepleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalan entry silinme sebepleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalan entry silinme sebepleri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uludag universitesi uluslararasi iliskiler » ilk gecesinde moderator olan yazar » engin baytar » 29 eylul 2005 galatasaray tromso maci » aksak tirtil cumhuriyeti » cassio » dtp lilerin milliyetci olmasi » can dundar » tool dinliyorum cok coolum abi » cagan irmak filmleri vs gozyasi sisesi » erkeklere deger vermek » dunyabizim com » dost » seovi » un chien andalou » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kurtlar vadisi yemekteyiz » ben bu yaziyi sana yazdim » mucahit baykal » yaran fikralar » edward norton » ham on rye » new star soccer 4 » barack obama turkmus » kadinlar seks icin cildiriyor » disko krali » guy pearce » futbol sadece futbol degildir » turkiye de sokakta kalmak » marta lynch » bkz baskili tisort