yalan dostlar 

kapat
  1. askin nur yengi nin çok güzel bir şarkısı
    #921059 (kml, 28.11.2006 14:07)
  2. Dalardım aşk tuzaklarına
    Giderdim gözüm kapalı
    Severmiydim bilseydim
    Yanıma dert kalanı

Tadardım aşk pınarından
    Rüya bilirdim sevdayı
    Ararmıydım bilseydim
    Başıma dert açanı

Bin pişman şimdi virane gönlüm
    Ayrılık var geçti boşuna ömrüm

Gözümüzü kör edip ayıranlara
    Yeminim var yalan dostlara
    Sana şimdi yanaşanlara
    Lanet olsun inşallah

sözleri eda ozulku müziği metin ozulkuye aittir.
    #921068 (kml, 28.11.2006 14:09)
  3. (bkz: eski dostlar)
    #921080 (4ever pvd, 28.11.2006 14:13)
  4. gitar ve bağlama'nın uyumunun harika olduğu, askin nur yengi 'nin harika okuduğu, pek bilinmese de, bilenlerin de eskitemediği 90'ların incilerinden olan şarkı.
    #1908707 (faidelibilgi, 11.07.2007 14:20)
  5. bu insanlar sevgilerini cıkarları uğruna kullanan, kendi cıkarları içinde hiç bir kişiye saygısı olmayan insanlardır. genellikle arkadaş oldukları kişileri sırtından vurmak çok zevk aldıkları bir davranıştır.
    #2438695 (efe misin, 07.10.2007 11:23)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalan dostlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalan dostlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalan dostlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalan dostlar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» celim » schenklears » uyurken sutyen takmayan kadin » ahmet karneci » gelgelelim » enes kanter » erkence » catania calcio » huseyin uzmez i hala savunabilen islamcilar » selcuk sahin » hurriyet » seytan taslamasinda roket atar kullanmak » gozlerin doguyor gecelerime » mis kokulu osuruk » alejandro gonzalez inarritu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » berk oktay » kurt sorununa objektif bakanlari fasist sanmak » en pasakli yazarlar » sabanci holding » kendini hicbir yere ve hicbir seye ait hissetmemek » mucize ilac » sevgiliyle uyumak » dost » bilkent sarisi » kemal unakitan » grand gumus otel » fleissig » kriz vurunca issiz kalmak » filiz » zoruna gidenin borusuna gitsindeki boru