yalan dolan 

kapat
  1. yalan sözünün pekiştirilmiş hali, birbiriyle çelişkili, doğruluk payı bulunmayan söz ve davranış.
    #267524 (asiti kaçmış kola, 21.05.2006 19:14)
  2. (bkz: kolpanın allahı)
    #267528 (tatasoy, 21.05.2006 19:15)
  3. 2005 yılında kasdavda en iyi beste dalında hasala birincilik kazandıran orkestranın 2006 yılında elemelerden tamı tamına 22 saat önce bestelemiş olduğu, kayıtları yeni yıldan hemen önce tamamladıkları şarkı. merak edenler için:

http://rapidshare.com/fil...pa_-_yalan_dolan.mp3.html
    #1099439 (renovatio, 03.01.2007 16:58 ~ 17:02)
  4. http://www.patlaksozluk.com
    #1539408 (ahmetkayaolmedikonyadayasiyor, 18.04.2007 13:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalan dolan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalan dolan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalan dolan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalan dolan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yakisikli futbolcular » uludag sozluk yazarlarinin yas ortalamasi » ruya gorurken ruyada oldugunu anlamak » kara kuvvetleri komutanligi » doktor yazarlar » ozledim » rasim kaygusuz » sinavdan once uyuyamamak » rai uno » mim kemal oke » roze » after laughter » ustad » hasmet babaoglu » mustafa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 24 mart 2007 gebzespor fenerbahce maci » bir bayandan beklenenler » bekir coskun » cem ozdemir » karagucu » mintaka » onurude » dalli gullu » gay ruh » nukleer » tuvalette uyusmus bacakla oynamak » nurettin veren » solmak » kufurlu entryden urken ana kuzusu yazar » esegin sikine kelebek konmasi