yalan dolan cv dolduran tip 

kapat
  1. iş başvurularında öne çıkayım diye dünyada var olmayan dilleri bile çok iyi derecede bildiğini, var olan her türlü bilgisayar programını kullandığını, yüksek süper master doktora ubermensch yaptığını, her sınıf ehliyeti bulunduğunu ve inanılmaz bir diksiyonu olduğunu cv'ye ekleyen tiptir.

genelde daha mülakat esnasında fosurup kalırlar.
    #2437062 (karin, 06.10.2007 23:21)
  2. Ferhunde Hanımlar adlı dizinin manyak karakteri Nermin'in kızı Beste hanım Bir kaç ay astronomik bir maaş almıştı yalan dolan cv dolduran tip olduğu için. daha sonra şirket gerçeği farketmiş ama beste nin herkese gerçeği anlatır da ne kadar mal bi şirket olduklarını kanıtlar diye hiç tazminat istememişlerdi.
    #2437083 (fehimsiz ekmek, 06.10.2007 23:25 ~ 11.10.2007 00:42)
  3. ise alinacigini gozu kesiyor da yapiyorsa, aferinliktir.
    #2437159 (antuza, 06.10.2007 23:38)
  4. yabancı dil bölümüne

ingilizce(iyi seviyede) veyahut (orta seviyede) gibi şeyler yazan insandır.
    halbuki o ingilizcenin seviyesinin genel geçer bir adı vardır. burdan bu adamın ingilizce bilmediğini çıkartabiliriz.
    #2447093 (puandorg, 09.10.2007 02:36)
  5. misal ben.

i$ ba$vurularımın sonunda hep ba$ımı ta$lara-duvarlara vurmak zorunda kaldım. acı çektim, gerek güldüm, gerek hüzünlendim. bu hissiyatlarımı buraya yazamam çünkü hissiyat ne lan.

diyorum ki. geçen gün gazetede bir ilan gördüm yine, demi$ler ki i$te fizik tedavi bilmemnesi arıyorlarmı$ da. baktım lise 3 karneme, fizik 5. tedavi dersen benim babaannem kocakarı, çok hastalığı vardı onlar da kocakarı ilacı sayılıyor; dolayısıyla tedavi de var bünyede. dedim yazayım.

aldım elime kağıdı kalemi, ba$ladım yazmaya. i$te allah ne verdiyse. akabinde "biz sizi ararız hahahaha moralimiz boozukken iyi gelirsin sen puhahahaahahaa" diyerek gönderdiler de apı$ıp kaldım. zaten kapıdaki sekreteri benim için "tipe bak" dediydi kısık sesle, duymadım sandı ama buradan sesleniyorum kendisine:

tip sensin, $a$ı karı!
    #2447111 (sidikli, 09.10.2007 02:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalan dolan cv dolduran tip başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalan dolan cv dolduran tip ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalan dolan cv dolduran tip nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalan dolan cv dolduran tip. Copyright of the articles are belong to their authors.

» patik » otobuste sadece kendi yaninin bos kalmasi » altinda kadin bagirttirmaca oynamak » kan sporu » tumay » kurt cobain ve genc siviller » moderasyonun espri anlayisi » yakisikli degil ama sempatik » arka sokaklar » dunyanin en guzel kadini » sevgili de olsa insan hayvandir » kimse bilmez » erkekleri tavlama yontemleri » 7 subat 2001 fenerbahce galatasaray maci » cia kurtleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » isim sehir » seyin seysinin seysi » pasta kesmek » yerli erotik dizi ismi onerileri » yoresel isinma » armonia somers » kirli sepeti » sozde muslumanlar » buraya cikart » iyimserlerin aptal sanilmasi » nasil yapmali » entry ve nick uyumu » bugun e basacakken logoya basmak » kurtlar vadisi pusu » enel hakk