yalan askim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. askim versene bana askim aglarim ama
  2. ilk askim deli askim bana care bul
  3. askim sana olan askim bitti
  4. askim askim mey house mix
  5. yalan olmayan tek sey her seyin yalan olmasidir
  6. sagim yalan solum yalan
  7. yalan mi yalan mi dondurmayi yalan mi
  8. askim yok ya
  9. askim askim
  10. ilk askim

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalan askim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalan askim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalan askim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalan askim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» turkiye nin en zeki kadini » kalem » universitede galatasaray formasinin yasaklanmasi » ray ban kirli sakal 3 numara tiras uclusu » fenerli olmak ayip degil yeterki caktirma » guy pearce » narsizm » gerceklesmesi imkansiz olan hayaller » rai uno » nurettin veren » silik hayta » gaylik muessesesi » kirmizi kahve » ask acisindan kurtulan erkegin yapacagi ilk sey » trt radyo 3 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bursa nin islamci marketleri » bla bla entry ile kendisini belli eden yazar » kizlarin bir erkekte baktiklari ilk yer » kadinligin 21 hikayesi » harlem de i hate niggas tabelasiyla dolasmak » klimatolog » rei » alejandro gonzalez inarritu » merlin » fotokritik » eurovisin a ilahi ile katilmak » suleyman oulare » testosteron » muglakpanda » ozgurlugun hissedildigi anlar