yalan ask 

kapat
  1. insanlar birbirinin gözlerinin içine bakarak yalan söyleyebiliyorsa eğer bu devirde,herşeyin yalanı da olur..inanılmaz ama aşkın bile..
    #316692 (freedean, 04.06.2006 21:42)
  2. hayatta hiç bir şeye şaşırmamayı öğretiyor insana.
    #316734 (hanimaga, 04.06.2006 21:51)
  3. bildigin ask. * *
    #316753 (dramtatatam, 04.06.2006 21:55)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalan ask başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalan ask ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalan ask nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalan ask. Copyright of the articles are belong to their authors.

» insan dusunen bir hayvandir » fewzi1907 » yemekten cikan kili herkese gosteren insan » galatasaray fenerbahce derbisi zaman anketi » hocaniz mancini golcunuz oliviera » recep tayyip erdogan in sertlesmesi » vedad ibisevic » hayat sen ne cabuk harcadin beni » sarhos diyaloglari » alti sadirvan ustu minare » baykal in chp ye katilan carsafliya rozet takmasi » kirmizi kahve » alejandro gonzalez inarritu » gemlik fayi » gulse birsel » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kim smith » sentenced » alternatif vodafone reklam replikleri » almanyada bulunmus yasli amcalar » kingdom dates » vok baligi » unique » kurt cobain bugun yasasaydi olabilecekler » diogo luis santo » ihsaniye » bosvermis bunye » gkb marsi » sengul hamami » solmak » iddaa