yalama 

kapat
  1. lackanın eşanlamlısı.
    (i m from absürdistan, 22.03.2006 17:44)
  2. vidaların sürekli olduğu durum.
    (hasnicktir, 31.03.2006 17:04)
  3. şaftın kaydığını belirten kelime.
    (aby, 29.05.2006 01:22)
  4. (bkz: yalama olmak)
    (asiti kaçmış kola, 29.05.2006 01:22)
  5. dil yardımı ile yapılanı için (bkz: yalamak)
    (deli bozgun dolu dizgin, 21.11.2006 14:26)
  6. patronlara yaranma gayretinde olan kişilere verilen genel ad.
    (LocK, 21.11.2006 14:26)
  7. açtığı başlık tutmayınca altında başka yazarları öven denyoya yalama denir.
    (aksak tirtil, 28.07.2007 21:11)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» eskisehirspor un super lig e cikmasi » crematorium » akp siyaseti » halan geldi mi » arda turan » ykm outlet » dunden sonra yarindan once » bsg dedirten sagci zirvalari » terakkiperver cumhuriyet firkasi » nil karaibrahimgil » kufretmeyi kotu bir sey sanan cahil cuhela takimi » leaves of grass » code red » rafting » golf » radament » bu oda otuzbir kokuyor » benim hayalim bir hayalimin olmasi » leyla ile mecnun » ukte vermenin bokunu cikarmak » tokat seyahat » filoloji » polise kimlik sormak » cami avlusunda dansoz oynatan imam » cumhuriyet okumayip da zaman gazetesi okuyan insan » ayrac org » zeki kadinlarin sekste kotu olmasi » 2076 eurovision sarki yarismasi » hos geldin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa