yalakasi boldur 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sozluk yalakasi
  2. iktidar yalakasi
  3. moderator yalakasi
  4. avrupa yalakasi
  5. moderasyon yalakasi
  6. motor ustu yalakasi
  7. ogretmen yalakasi ilkokul ogrencileri
  8. ingilizce yalakasi girisimci esnaf
  9. okan bayulgen yalakasi akil veren tipler
  10. ulusalci bebelerin dogan medya yalakasi olmasi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalakasi boldur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalakasi boldur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalakasi boldur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalakasi boldur. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sarap icerken amin diyen insan » obesobofi » sezin akbasogullari » uludag sozluk te oylama rezaleti » ayrilik acisi » zaman kekemeydi » moderasyonun espri anlayisi » polisin demir cop kullanmaya baslamasi » erkek kokusu » cevap verilmesi mumkun olmayan cocuk sorulari » mandalinam » yamaha midnight star » ekspertiz » kurt cobain bugun yasasaydi olabilecekler » kendi sildiklerim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yirmisini gecen herkes sevismistir » znsrky » vok baligi » lord henry wotton » sansim olsa kiz dogardim » become a legend » derste surekli duvardaki saate bakan ogrenci » cem ozdemir » mahalle bakkalina acik mektup » telepati » pote min les pote » alnac » box to box » genital bolgesini temiz tutmayan kiz » youtube un kapatilmasi olgusu