yalakalik icin baslik acmak 

kapat
  1. (#2091665)
    bir yazarı beğenmek saygı duymak elbette güzel ama her fırsatta bu kadar göze sokmak ne kadar doğru? belkide içten gelen bir hareket ama dıştan görünüm çok farklı.
    #2092408 (aRwEn aSya, 08.08.2007 13:10 ~ 13:15)
  2. (#2091734)

egosunu datmin eden yazar *
    #2092415 (Crusty, 08.08.2007 13:11 ~ 13:12)
  3. terbiyesizliktir. bunu yapan insan olamaz hatta.

(bkz: oraya gelirsem hepinizi datmin ederim)
    #2092422 (KoPuSh, 08.08.2007 13:12)
  4. (bkz: cengiiiz)
    #2092425 (Crusty, 08.08.2007 13:14)
  5. yalakalık için başlık açmakla suçlanan (bkz: yazarı destekleyen yeni başlık açmak)
    #2092430 (bohembebek, 08.08.2007 13:15)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalakalik icin baslik acmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalakalik icin baslik acmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalakalik icin baslik acmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalakalik icin baslik acmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sadakat » eskileri saklamayin » bana erkekligini kanitlama kadinligimi hissettir » the terminator » bugun git yarin gel » derin ruh » abhaz » the great debaters » yaran videolar » sozlukte neden kimse benle iletisime gecmiyor » hazar lenkeran kulubu » melina nin bustu » sanabirciftsozumvar » bencil kederler » hep bana rabbena » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ben bu yaziyi sana yazdim sonrada sildim » call me » yillik » internetten kopamamak » cikolatali pasta » kusur » deniz gezmis » 2 milyonluk kosovalilar ve 20 milyonluk kurtler » baslik ve nick uyumu » bir fuck buddy im bile yok » teheyyuc » spiritus sancti » tales for bad girls » ayabakan » kisisel sanrilar