yaladim ordan biliyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yasadim ordan biliyorum
  2. ben yaptim ordan biliyorum
  3. denedim ordan biliyorum
  4. ben bozdum ordan biliyorum
  5. cevirsene ordan emin abi cevir ordan
  6. hadi yaladim
  7. optum yaladim
  8. cesurca yaladim leopari
  9. biliyorum artik iyice biliyorum
  10. de gec ordan

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaladim ordan biliyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaladim ordan biliyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaladim ordan biliyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaladim ordan biliyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» karsiya gecmek isteyen kalabaligi atesleyen kisi » quantum of solace » garabet ten inciler » futbolcularin mac oncesi sarmas dolas olmasi » makinizm » the big bang theory » tsg 1899 hoffenheim » atlar nallanirken kurbagalar ayak uzatmaz » hayat sen ne cabuk harcadin beni » rte sozluk » tahta kola kasalari » bilgisayariyla konusan insan » gaylik muessesesi » kure » zweistein » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » good dua » turk modernlesmesi » karmancorman » bayan yazarlarin sozlukte ayriliga sebep olmasi » sakat ruh » 29 kasim 2008 fenerbahce besiktas maci » gs tv » ikindi » karim benzema » ben tovbemi geri aldim » winnie the pooh » bayramda akraba ziyareti » ikimiz bir fidaniz » iman » mondstern