yala yala bitmez 

kapat
  1. şeker ya da dondurma cevaplı bilmecelerin kilit cümlesidir. lakin serbest çağrışımlara açıklığı ile de bilinir.
    #2905680 (nevi sahsina munhasir, 27.01.2008 23:56)
  2. ayşecik cik cik
    fatmacık cık cık
    sen bu oyundan çık

şeklinde devam eden tekerlemenin bir kısmıdır. *
    #2905865 (portakalda vitamin, 28.01.2008 00:24)

© 2008 - uludağ sözlük

yala yala bitmez başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yala yala bitmez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yala yala bitmez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anarchist penguen » kaka » feridun duzagac » ferber » hela yerine bela diyen yasam formu » ask tenceredir » aura noir » duran toplarin usta ismi sabri » bir turk olarak kurtlere soruyorum » zuhahahaha denecek entryler » 12 mart 1971 » bakirkoy » crazy » randy marsh » kpss na genel kultur sorusu tavsiyeleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gercekten » tankard » beyaz melek » bebeklik fotografini facebook a koyan eski sevgili » 1 » allah » kemal kilicdaroglu » kujata » jakoben kemalist dugun alayi » seri halde arti oy veren melek » g56ogle » izolasyon » che » farmakokinetik » eros