yal 

kapat
  1. köpek yemi..
    #96019 (aabi, 02.03.2006 15:36)
  2. ezilmiş tahılların suyla karıştırılmasından oluşan kangal köpekleri için olmazsa olmaz yem.
    #96021 (örümcekkafalı, 02.03.2006 15:37)
  3. yeşilköy anadolu lisesinin kısaltması..erkklerin kravatındada kocaman YAL yazıodu biaralar
    #225737 (dnzz, 09.05.2006 21:01)
  4. sadece köpek değil anadoluda büyükbaş hayvanların yiyeceğine de verilen isim.
    #225742 (hasnicktir, 09.05.2006 21:02)
  5. (bkz: sosyal)
    #425943 (beyazyelkenli, 14.07.2006 19:50)
  6. 6 senemi geçirdiğim -dile kolay 6 sene- unutulmaz okulumun kısaltması.birde yıllığa bahçede 100 küsür kişi kocaman bir YAL pozu verirken ordaki A'yı ben birleştirmiştim, kısacası A'nın en tepesindeydim.
    pembe gömlek ve bordo ceket giydirmek gibi saplantıları olan süper bir moda editörü müdürümüz vardı bir zamanlar.
    #982337 (ColdMa3L, 11.12.2006 20:03)
  7. Bildiğimiz kepeğin lapa haline getirilmesiyle hazırlanan, genelde yoruklerin köpeklerinin etle beslenmemelerine rağmen kocaman olmalarının nedenidir. Yanılmıyorsam etten fazla protein içerir. Eskiden kepekli unun* değeri bilinmezdi, hem ucuzdu hem de pek beğenilmezdi. Şimdi ise sağlıklı olduğu için üstüne daha fazla para vererek kepek ekmeği alıyoruz.
    #1088510 (roarc, 01.01.2007 04:49)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yal başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yal ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yal nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yal. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gemlik fayi » bir an icin kimsenin entry girmemesi » gordugu ilk disi organizmaya asilan erkek » soktum girdi » gs tv » cemal hunal » teno » plakasini aldin mi » sarap icerken amin diyen insan » turk beyniyle uretilmis super cumleler » am paparasi » eski sevgilinin sevgilisinden ayrilmasi » tkp » vedad ibisevic » julyde » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fifi » ergenekonyalovankara » grand gumus otel » ilter turkmen » hayretsin » obama nin atalari turk asilli » sikayetvar com » pote min les pote » hat 4 » gadjo » kathryn bigelow » cellat » samsun samsun olali boyle zirve gormedi zirvesi » kurt sorununa cozum onerileri » kurt cobain hirkasi