yakut icen bir mala chateau lafite yi anlatmak 

kapat
  1. sezen aksu dan gelen 'iki şişe yakut' tribi ile gaza gelmiş mal bünyeye anlatılması farz olan ama, populer kültürün harmanladığı avam tiplere anlatılması zor ve imkansız çelişki.

peşin edid; chateau lafite bilmiyorsan konuşma anana, avradına, sulalene küfür ederim.
    #3963887 (tuval, 14.09.2008 23:18)
  2. (bkz: zengin olduğunu belli etmek için çabalayan yazar)
    #3964026 (myosotis, 14.09.2008 23:46)
  3. (bkz: bsg)
    #3964086 (kobrullah, 14.09.2008 23:56)
  4. chateau lafite bnilmiyorsan...
    - ananı,
    - bacını,
    - sulaleni,
    dedim yaaa....
    manyakmısın? arkadaşım. acıdan zevk mi? alıyorsun????..
    #3964097 (tuval, 14.09.2008 23:58 ~ 15.09.2008 00:00)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakut icen bir mala chateau lafite yi anlatmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakut icen bir mala chateau lafite yi anlatmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakut icen bir mala chateau lafite yi anlatmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakut icen bir mala chateau lafite yi anlatmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» aile iletisim merkezi » ask ile nefret arasindaki ince cizgi » bicir bicir » okul asilan gun onemli olaylarin gerceklesmesi » dr cureklibatur ve bay arkin » ata demirer » 3 hurel » teheyyuc » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » dtp li belediyenin diyarbakir a yaptigi hizmetler » 1908 » terbiye yoksunu » cassio » dunyada en guzel bas kurt basidir » kill for you » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hasta oldugunu anneden gizlemeye calismak » sacma baslik acip altina forumvari entry girmek » yoresel isinma » ismi ogrenilen kiza aa en sevdigim isim demek » alternatif sirt yazilari » 250 gram » fadik sevin atasoy » esfele safilin » fatih carsamba da yapilan dev ataturk heykeli » kendini evlenecegi kiza saklayan erkek » issizlik » tiki » fazla artilanmayan yazarin antipopulist kesilmesi » sefai » reddedilemeyecek teklif