yakup celebi zaviyesi 

kapat
  1. iznik' te 1. murat' ın oğlu yakup karesi tarafından yaptırılmış zaviyedir.
    #3569469 (ismimuzundiyenickimkisaolsun, 22.06.2008 13:14)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakup celebi zaviyesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakup celebi zaviyesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakup celebi zaviyesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakup celebi zaviyesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» huseyin uzmez » esinin ayaklarini opmek » tool dinliyorum cok coolum abi » kuresel kriz » universite ogrencilerinin eve cikma takintisi » sansim olsa kiz dogardim » cagimizin en buyuk hastaligi humanizm » 7 subat 2001 fenerbahce galatasaray maci » chp logosu desenli carsaflar » evet » garabet ten inciler » ben aslinda yogum » 16 kasim 2008 galatasaray ibb spor maci » basroldeki karakterin oldugu filmler » tek kisilik yatakta uc kisi yatmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kelimelerin efendisiyim » supernatural » keske stadyumda da spiker konussa » forum mu anket mi sozluk mu sorunsali » astronotlarin idrar icmesi » vucut kokulari » beyin yikamak » alev » kizilsonya » universitede hocalara verilmis ayarlar » hellboy 2 the golden army » sozlugun isim sehire donmesi » hahaha nasil baslik ama » sen hic ofsayt oldun mu kerim » yilbasi turist minciklama festivali